Hírek

Elérhetőségek

Ceglédbercel településfejlesztési koncepciója

Ezúton tájékoztatom Ceglédbercel lakosságát, hogy elkészült Ceglédbercel község közigazgatási területére vonatkozó településfejlesztési koncepciójának, településszerkezeti tervének, helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének tervezete.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. §-a és Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017.(III.10.) önkormányzati rendelet alapján a tervezetet bemutató lakossági tájékoztatót tartunk 2019. március 11-én, hétfőn 16 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

A munkaanyag a hirdetmény mellékletében megtalálható, az ezzel kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket írásban leadhatják a Polgármesteri Hivatalban vagy elküldhetik a nagy.erika@cegledbercelph.hu e-mail címre 2019. március 19-én 16 óráig.

 

Török József

polgármester