Hírek

Elérhetőségek

Vizsgálatok, ellenőrzések

Vendéglátó üzletek hatósági 2024. évi ellenőrzési terve

A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX.29.) Kormányrendelet 27. § (5)-(8) bekezdése éves ellenőrzési terv készítésének kötelezettségét írja elő.
A Kormányrendelet követelményeinek megfelelően, az abban rögzített szempontok figyelembevételével – Ceglédberceli Polgármesteri Hivatal 2024. évi ellenőrzési tervét, mely meghatározza az éves ellenőrzési terv tartalmát, az ellenőrzések tárgyát, az ellenőrzési időszakot, az ellenőrzések ütemezését, eszközét, módját és szempontrendszerét – az alábbiak szerint adom ki.

Tovább »

Szálláshely-szolgáltatási tevékenység végzésének 2024. évi hatósági ellenőrzési terve

A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 7/A. § (2) bekezdése éves ellenőrzési terv készítésének kötelezettségét írja elő.
A Kormányrendelet követelményeinek megfelelően – az abban rögzített szempontok figyelembevételével – Ceglédberceli Polgármesteri Hivatal 2024. évi ellenőrzési tervét, amely meghatározza az éves ellenőrzési terv tartalmát, az ellenőrzések tárgyát, az ellenőrzési időszakot, az ellenőrzések ütemezését, eszközét, módját és szempontrendszerét a továbbiak szerint adom ki.

Tovább »