Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás iskolai gyermekétkeztetésről

Ceglédbercel Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt szülőket, hogy az önkormányzat továbbra is gondoskodik a jelen közegészségügyi helyzet miatt bezárt általános iskola tanulóinak közétkeztetéséről.

Azon gyermekek részére, akik igénylik a közétkeztetést továbbra is az Eötvös József Ált. Isk. és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Petőfi utcai épületének bejáratánál 11 és 13 óra között bejáratánál vehetik át az előre csomagolt ebédet.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az átvételnél családonként egy gyermek vagy egy felnőtt tartózkodhat a bejáratnál. Kérem fegyelmezetten szíveskedjenek várakozni!

Kérjük a szülőket, hogy amennyiben még nem kérte, de igényli az étkezést gyermekének szíveskedjenek jelezni az igazgato@bercelisuli.hu e-mail címen az intézmény felé.

A további információkról és intézkedésekről folyamatosan értesítjük a lakosságot. Megértésüket és segítségüket köszönjük.

Kérjük továbbá, hogy hiteles hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék folyamatos figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal (https://koronavirus.gov.hu) és az önkormányzat (mobiltelefonos Ceglédbercel Applikáció, vagy www.cegledbercel.hu) közleményeit.

Ceglédbercel, 2020. március 17.

        Török József                                    Nagy Károlyné
        polgármester                                           jegyző