Hírek

Elérhetőségek

Rendkívüli közlemény (veszélyhelyzet megszüntetése)

Rendkívüli közlemény (veszélyhelyzet megszüntetése)

Tájékoztatjuk a Ceglédberceli Lakosokat, hogy a kormány március 11. napján kihirdetett veszélyhelyzetet a 282/2020. (VI.17.) Korm. rendelettel megszüntette, eltörölte a 65 év feletti személyek vásárlási idősávját. A 283/2020. (VI.17.) Korm. rendelettel Magyarország egész területére az egészségügyi válsághelyzet elrendelésével járványügyi készültséget vezetett be 2020. december 18. napjáig.

A 65 év feletti személyek az üzleteket - élelmiszerüzletet, gyógyszertárat, drogériát -időkorlátozás nélkül látogathatják, továbbá nyitvatartási időn belül bárki, bármikor  szabadon látogathatja az üzleteket.

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiként mindenki köteles tömegközlekedési eszközökön, valamint az üzletben történő vásárlás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni. Nem kell viselnie szájat, orrot eltakaró eszközt a hatodik életévét be nem töltött kiskorúnak.

A Ceglédberceli Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében tartandó polgári házasságkötési szertartásokon maximum 100 fő vehet részt.

Kelt.: Ceglédbercel, 2020. június 18.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Török József sk.                                                                                         Nagy Károlyné sk.
  polgármester                                                                                                        jegyző