Hírek

Elérhetőségek

Rendkívüli közlemény 2020.05.18. kijárási korlátozás megszünése

Tájékoztatjuk a Ceglédberceli Lakosokat, hogy a 207/2020. Korm. rendelet értelmében 2020. május 18-tól a kijárási korlátozás Ceglédbercel településen is megszűnik. A településen működő valamennyi üzlet a veszélyhelyzet elrendelése előtti nyitvatartási idejében tarthat nyitva és a vásárlók által látogatható.

A vendéglátó üzletek kinyithatnak, belső- és külső helységeiben a megrendelt étel és ital elfogyasztása megengedett.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábban elrendelt kijárási korlátozás megszűnik, azonban a veszélyhelyzet továbbra is fennáll. A korlátozások feloldását illetően a fokozatosság elvét követjük.

Továbbra is mindenki számára kötelező a védelmi intézkedések betartása, 1,5 méteres védelmi távolság tartása, az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön való tartózkodás során a szájat és az orrot eltakaró maszk, sál vagy kendő használata. A védőtávolságok betartásáról az üzletek üzemeltetőinek kell gondoskodniuk.

A 65 év feletti személy az élelmiszerüzletet, gyógyszertárat, drogériát továbbra is 09.00 -12.00. óra közötti időszakban látogathatja.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Török József sk.                                                                                         Nagy Károlyné sk.    polgármester                                                                                                        jegyző