Hírek

Elérhetőségek

Rendkívüli közlemény 2020.05.04. kijárási korlátozás fenntartása

Felhívjuk a ceglédberceli lakosok figyelmét, hogy a Kormány 169/2020. (IV.30.) Korm. rendelet értelmében a kijárási korlátozást Budapesten és Pest Megye egész területén fenntartja.

A 65 év feletti személy az élelmiszerüzletet, gyógyszertárat, drogériát továbbra is 09.00 -12.00. óra közötti időszakban látogathatja.

Településünkön üzemelő valamennyi üzlet- és dohánybolt - kivéve az élelmiszerüzletet, gyógyszertárat, drogériát – 06.00-15.00 óra között tarthat nyitva.

Településünkön a vendéglátó üzletek továbbra sem nyithatnak ki.

Az esküvőkön továbbra is csak a házasulandó pár és két tanú lehet jelen.

A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására, továbbra is kizárólag alapos indokkal kerülhet sor.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kormány ajánlásának megfelelően a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozzák, 1,5 méteres védőtávolságot tartsák be, továbbá zárt közösségi terekben, tömegközlekedési eszközökön szíveskedjenek maszkot használni vagy sállal, kendővel takarják el arcukat.

 

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

 

Török József sk.                                                                                         Nagy Károlyné sk.
 polgármester                                                                                                        jegyző

Kelt.: Ceglédbercel, 2020. május 04.