Hírek

Elérhetőségek

Lakossági tájékoztató (szigorító intézkedések hosszabbítása) 2021.03.29.

Tájékoztatjuk a Ceglédberceli Lakosokat, hogy a koronavírus-járvánnyal összefüggésben fennálló veszélyhelyzetre tekintettel, Magyarország Kormánya 143/2021. (III. 27.) rendeletével - ismételten meghosszabbította a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) kormányrendelet, valamint vesz a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet hatályát.

Fentiek alapján a 2020. november 11-től érvényben lévő korlátozó, majd március 8-tól elrendelt szigorító intézkedések (közterületi maszkhasználat, üzletek zárva tartása, szolgáltatások szünetelése stb.) 2021. április 8-ig, az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet és az oktatási intézményekben elrendelt tantermen kívüli, digitális oktatás pedig április 19-ig érvényben maradnak. A gyermekfelügyelet és a gyermekétkeztetés továbbra is biztosított.

 Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról, hogy a szigorító intézkedések hatályának meghosszabbítására tekintettel a Ceglédberceli Polgármesteri Hivatalban is szünetel a személyes ügyfélfogadás.

Kérjük továbbá, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak! Továbbra is kísérjék figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékozató oldal (https://koronaviros.gov.hu) és az önkormányzat (mobiltelefonos Ceglédbercel Applikáció vagy www.cegledbercel.hu) tájékoztatóit, közleményeit.

Kelt.: Ceglédbercel, 2021. március 29.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

 

Török József sk.            Nagy Károlyné sk                               
polgármester                         jegyző