Hírek

Elérhetőségek

Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv felülvizsgálata

Tisztelt Lakosság!

 

Ezúton tájékoztatom Ceglédbercel lakosságát, hogy az új jogszabályi keretek között elindítjuk Ceglédbercel község közigazgatási területére vonatkozó Településfejlesztési Koncepciójának, Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének a felülvizsgálatát.

A terv készítésének célja, hogy a hatályban lévő Településfejlesztési Koncepcióban meghatározottak felülvizsgálatával párhuzamosan a felmerült módosítási javaslatokat és igényeket átvezesse a településrendezési eszközökön, valamint azokat megfeleltesse az aktuális jogszabályi környezetnek, különös tekintettel a releváns területrendezési terveknek.

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. §-a és Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 5/2017.(III.10.) önkormányzati rendelet alapján a lakossági tájékoztatóval kapcsolatban észrevételeket, javaslatokat tehetnek írásban a Polgármesteri Hivatalban és a nagy[pont]erika[kukac]cegledbercelph[pont]hu e-mail címen 2018. február 20-án 16 óráig.

 

 Török József

polgármester