Hírek

Elérhetőségek

engedélyköteles tevékenységekről tájékoztató

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a 2020. május 18. napján hatályba lépő veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről szóló 191/2020. (V.8.) Korm. rendelet értelmében az engedélyköteles tevékenységek végzésére irányuló kérelmek ellenőrzött bejelentés formájában nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, az erre a célra létrehozott alábbi e-mail címen:

bejelentes[kukac]cegledbercelph[pont]hu

Az engedélyköteles tevékenység – a tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályi feltételek fennállása esetén – az engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül folytatható, azt követően, hogy a Hatóság döntéséről elektronikus úton értesítette kérelmezőt.

A bejelentésért az engedélyezés, valamint a kapcsolódó szakhatósági eljárások illetékének, vagy igazgatási szolgáltatási díjának 50 %-át kell leróni, vagy megfizetni.

Kérjük a tisztelt ügyfeleket, hogy a kapcsolattartás érdekében bejelentésükön telefonos elérhetőségüket minden esetben közöljék.

Az egyes ügyfajtákhoz tartozó nyomtatványok a www.cegledbercel.hu honlapról letölthetők, valamint online kitölthető és beküldhető.

További kérdés esetén hivatali időben tájékoztatást az 53/578-004 telefonszámon kaphat.

Nagy Károlyné
jegyző