Hírek

Elérhetőségek

"Ceglédbercel a legjobb hely" fotópályázat

Ceglédbercel Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet

A pályázók az app[kukac]cegledbercelph[pont]hu e-mail címen vagy a +36 53 578-009 telefonszámon jelezzék nevezési szándékukat.  

A PÁLYÁZAT CÉLJAA pályázat célja, hogy a fotósok Ceglédbercel község természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait hagyományos vagy újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be.

A pályaművek kizárólag digitális formában, a https://cegledbercel.asp.lgov.hu/ honlapon biztosított felületen tölthetők fel. A feltöltéshez, szavazáshoz a Ceglédbercel applikáció letöltése, megléte szükséges.

 

A PÁLYÁZAT FORMÁJA:

Egyfordulós, on-line pályázat. Nevezési díj nincs.

 

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI, BEKÜLDHETŐ PÁLYAMŰVEK SZÁMA:

A pályázat nyílt, amelyen bárki részt vehet, aki elfogadja a pályázati feltételeket.

A pályázaton egy pályázó legfeljebb 15 db képpel nevezhet.

A fényképek minimális felbontása: 5 Mpixel.

 

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy fényképeiket a Kiíró kiállításon is bemutassa, illetve a fényképek térítésmentes felhasználásával Ceglédbercel községet bemutató, népszerűsítő ismertető anyagot adjon ki.

A pályázat résztvevői a pályaművek beküldésével elfogadják a pályázati feltételeket, valamint hozzájárulnak, hogy a pályaműveket a Kiíró a pályázat archívumában megőrizze. A díjazottak hozzájárulnak, hogy a Kiíró kiállításon, valamint a bemutatott helyszínekkel, a pályázattal, illetőleg a kiadandó ismertető anyaggal kapcsolatos kiadványokban, online és print publikációkban, illetve az ezt népszerűsítő reklámkampány során képeiket - a készítő nevének minden esetben való feltüntetésével egyidejűleg - ám térítésmentesen, korlátozás nélkül felhasználják, valamint ezen jogokat harmadik személy számára átengedjék.

 

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a kiírók a pályázat időtartama alatt, valamint azt követő 1 évig kezeljék. A személyes adatok kezelése célhoz kötött, azok harmadik személyek számára át nem adhatók, valamint kezelésük megfelel a vonatkozó jogszabályoknak.

Kiírónak jogában áll közzétenni a pályázó vezeték- és keresztnevét, a "Ceglédbercel a legjobb hely" pályázatra a pályázó által beküldött, marketing és szerkesztőségi célokra felhasználható fotók mellett.

A pályázó a pályázat benyújtásával kifejezetten kijelenti, elismeri és szavatolja, hogy az általa beküldött kép kizárólag a saját, egyéni eredeti alkotása, semmilyen szerzői jogot, védjegyet, erkölcsi jogot, magán/kiadói vagy egyéb szellemi jogot nem sért bármely szervezet vagy személy kapcsán, valamint hogy harmadik félnek nincs jogi követelése a pályamű kapcsán.

A pályázó a pályázaton való részvétellel vállalja, hogy - a pályázat anonimitásának érdekében - a Bíráló Bizottság munkájának lezárultáig a pályaműveit semmilyen formában nem hozza nyilvánosságra. Ezzel ellenkező magatartás a pályázatból történő azonnali, automatikus kizárást von maga után.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó fotóst (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

 

A PÁLYÁZATBÓL VALÓ KIZÁRÁS:

A Bíráló Bizottság kizárja mindazokat, akik a pályázati feltételeknek nem tesznek eleget, a formai követelményeket nem teljesítő pályaműveket nyújtanak be.

Nem nevezhetők közízlést sértő, obszcén képek.

 

A PÁLYÁZAT ÜTEMEZÉSE:Pályaművek beadásának határideje (utolsó feltöltési lehetőség időpontja):

 

2019.április 30. 16:00Eredményhirdetés, Díjátadó: 2019. június 21. péntek

 

A PÁLYÁZAT DÍJAZÁSA:

A pályázat során a Bíráló Bizottság által legjobbnak ítélt 5 db alkotást vásárlási utalvánnyal díjazzák, és azokból, valamint a Bíráló Bizottság által legmagasabbra értékelt további alkotásokból Ceglédbercel községet bemutató prospektus kiadását tervezzük.

 

Fődíj:         70.000,-

Második díj:     60.000,- 

Harmadik díj:     50.000,-

Negyedik díj:     40.000,-

Ötödik díj:     40.000,-

Közönség díj:    40.000,-A pályázat végeredménye a díjátadásig nem publikus. Az ünnepélyes díjkiosztó időpontjáról a pályázók a https://cegledbercel.asp.lgov.hu/ honlapon és a Ceglédbercel applikáción keresztül értesülhetnek.

Csatolmány(ok):