Hírek

Elérhetőségek

Lakossági tájékoztató (segítségnyújtás) 2021.03.08.

Felhívjuk a Ceglédberceli Lakosok figyelmét, hogy amennyiben szükségük van segítségre, vagy tudnak olyan személyről, aki segítséget nyújtó családtaggal, ismerőssel nem rendelkezik, valamint olyan karanténban lévő személyről, akinek szüksége lehet külső segítségre (felírt gyógyszerek kiváltása, bevásárlás) keressék munkatársainkat telefonon hétfőtől csütörtökig 08-15 óra között, pénteken 08-12 óra között az alábbi elérhetőségeken:
06-53-997-005
06-53-578-004.

A közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan tartózkodnak, gyakran mossunk kezet! Az üzletek előtt várakozók a 1,5 méteres távolságot folyamatosan tartsák be!

Akinek tünetei vannak, legismertebbek a láz, a fáradtság és a köhögés (egyes betegeknél jelentkezhet izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj) - felelős magatartást tanúsítva- kérjük, ne menjen közösségbe, maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát!

Tisztelettel kérjük településünk lakosait, hogy fokozottan figyeljenek magukra és az általános óvintézkedések betartására.

Kelt.: Ceglédbercel, 2021. április 08.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Török József sk.   Nagy Károlyné sk.
 polgármester           jegyző