Hírek

Elérhetőségek

Lakossági tájékoztató - 2021.03.22.

Tájékoztatjuk a Ceglédberceli Lakosokat, hogy a koronavírus világjárvány 3. hullámának egyre emelkedő betegszámaira tekintettel Magyarország Kormánya 133/2021. (III. 19.) rendeletével egy héttel meghosszabbította a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) kormányrendelet hatályát.
Fentiek alapján az eredetileg március 8-tól március 22-ig elrendelt korlátozó intézkedések (kötelező közterületi maszkhasználat, üzletek zárva tartása, szolgáltatások szünetelése, este 8 és reggel 5 óra között kijárási tilalom van érvényben, minden gyülekezés tilos, általános rendezvénytilalom, másik embertől lehetőség szerint 1,5 méter védőtávolságot kell tartani stb.) további egy hétig, azaz március 29-ig érvényben maradnak.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról, hogy a szigorító intézkedések hatályának meghosszabbítására tekintettel a Ceglédbercel Község Önkormányzati Hivatalban továbbra is szünetel a személyes ügyfélfogadás.

Tisztelettel kérjük településünk lakosait, hogy továbbra is fokozottan figyeljenek magukra és az általános óvintézkedések betartására. Akinek tünetei vannak, - felelős magatartást tanúsítva- kérjük, ne menjen közösségbe, maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát.
Kelt.: Ceglédbercel, 2021. március 22.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Török József sk.   Nagy Károlyné sk.
  polgármester             jegyző