Hírek

Elérhetőségek

Rendkivüli közlemény (2021.03.05.)

A jelenlegi járványhelyzet súlyosbodása miatt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a 2021. március 4.-i kormányinfón többek között bejelentette, hogy az óvodákat, általános iskolákat 2021. március 8-tól április 7-ig bezárják, az iskolákban a digitális oktatásra térnek át, a középiskolákban és a felsőoktatási intézményekben marad a digitális oktatás.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért Felelős Államtitkárának tájékoztatása szerint az óvodákban 2021. március 8-tól rendkívüli szünet lesz április 7- ig. Az iskolák a tantermen kívüli digitális munkarendre állnak át. Nem szerveznek gyermekfelügyeletet az óvodákban és az iskolákban, az étkeztetést kérelemre biztosítani szükséges.

A kormányinfón 2021. március 4-én bejelentett további védelmi intézkedések, szigorítások részletszabályairól a Magyar Közlönyben történő hivatalos megjelenést követően adunk tájékoztatást.

Kérjük továbbá, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjanak! Kísérjék figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal (https://koronaviros.gov.hu)  és az Operatív Törzs tájékoztatóit

és az önkormányzat (mobiltelefonos Ceglédbercel Applikáció vagy www.cegledbercel.hu) tájékoztatóit, közleményeit!

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Török József sk. 
polgármester

Nagy Károlyné sk.
jegyző

Kelt.: Ceglédbercel, 2021. március 05.